OVER ONS

The Business Alchemists

Empower Your Life Retreats & Seminars is een vernieuwend concept voor iedereen die met bewustzijn en persoonlijke groei bezig is, opgericht door Perla Van Belle en Damien Sobry.

Perla, onderneemster én gepassioneerd Empowerment Coach & Trainer runt al jaren een succesvolle coaching business in Beernem. Ze organiseert ook workshops en trainingen, heeft een online academy, The School of Empowerment en is een enthousiaste natuurliefhebber en wandelaar.

Damien, entrepreneur en enthousiaste Transformation & Breakthrough Coach werkt al jaren met en voor ondernemers. Als public speaker inspireert hij zijn publiek vanuit eigen ervaringen op een spontane, soms emotionele maar vooral luchtige manier.

We hebben elkaar in maart 2023 ontmoet tijdens een vijfdaagse online masterclass rond ondernemerschap en het was "love at first business".  Het idee om retreats, seminars en coaching programma's te organiseren als business partners (The Business Alchemists) kwam heel snel na onze ontmoeting. Zo is Empower Your Life Retreats & Seminars geboren.