LAAT JE INSPIREREN DOOR DEZE EXPERTEN

Charlotte Pots

Ik ben Charlotte Pots, BloedsuikerExpert én levensgenieter in hart en nieren. Jarenlang heb ik me verdiept in het stabiliseren van bloedsuikers bij mezelf, collega diabuddies, klanten en ondernemers mét en zonder diabetes.

30 jaar geleden kreeg ik de diagnose diabetes type 1. Het leerde me hoe belangrijk stabiele bloedsuikers zijn en het veranderde mijn leven. Mijn eigen verhaal in combinatie met studies in binnen- en buitenland brachten me tonnen nieuwe inzichten, die niet alleen mijn gezondheid verbeterde, maar ook die van mijn klanten.

Een stabiele bloedsuiker is lang niet alleen belangrijk voor mensen mét diabetes. Wist je dat 80% van de niet-diabeten elke dag bloedsuikerschommelingen ervaren? Je hoeft dus écht geen diabetes te hebben om een 'glucoseprobleem' te hebben.

Naast de honderden diabeten die ik al begeleid heb, is het voor mij overduidelijk dat ondernemers een enorm voordeel kunnen ervaren bij het in kaart brengen van hun gezondheid, leefstijl en bloedsuikers.

Iedereen is uniek en ieders reactie op voeding is anders. Meten = weten zeg ik altijd.
Ook jij hebt er een voordeel bij om je bloedsuikers te managen en te ontdekken hoe het jouw levenskwaliteit kan verbeteren. Stabiele bloedsuikers tonen je de weg naar een leven met meer energie.

Stabiele bloedsuikers zijn jouw super power. Ze zijn jouw geheime wapen om de dag energiek door te komen, zonder suikercrashes, prikkelbaarheid of angst. Eens je stopt met jezelf 'op te lappen' met snelle suikers, koolhydraten en cafeïne en hierbij het gevoel van stabiele bloedsuikers ontdekt, wil je het nooit meer anders.

Wil je gezond oud worden? Energiek de dag doorkomen? Of zolang mogelijk jong en, performant blijven?

👀 Watch your bloodsugars 👀

Je kan me vinden op: www.diabeteslifestylecoach.be

https://www.facebook.com/Diabeteslifestylecoach.be/
https://www.instagram.com/diabeteslifestylecoach

www.charlottepots.be (under construction) https://instagram.com/glucose_expert

Frank Desmet

Ik ben Frank Desmet, gehuwd met Caroline Deketele, vader van 2 kinderen.

Ik run een zelfstandige praktijk als osteopaat. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de samenhang tussen lichaam en geest, waardoor ik bijkomende opleidingen heb gevolgd in stressmanagement, mindfulness en slaapcoaching.

Behandeling van slaapproblemen hebben de laatste tijd mijn bijzondere aandacht getrokken, zowel bij kinderen als bij volwassenen.

Vandaar het onderwerp van mijn lezing : 'Als je meer succesvol wilt zijn, ga dan meer slapen'. Een beter uitgeruste werknemer is zowel voor zichzelf als voor het bedrijf een win-win situatie. Men is productiever, innovatiever en men verkrijgt een grotere weerstand, waardoor minder absenteïsme. Hoe we tot een betere slaap komen en een betere weerstand, zal ik in de lezing uit de doeken doen.

Facebook : Frank Desmet
Instagram : frankosteorelax

Lieve Pauwels

Ik ben Lieve Pauwels, 53 jaar en mama van een 29 jarige dochter die zelfstandig in haar eigen leven staat. Bijna 29 jaar werk ik als dagbestedingsverantwoordelijke bij volwassen zwaar mentaal gehandicapten, waar ik voor het eerst het energetisch aspect heb opgepikt en steeds verder in gegroeid ben, het te voelen, doorvoelen en in mijn eigen leven te integreren als hoofdonderdeel van mijn persoonlijke (gezondheids)zorg. Van daaruit werd ik getriggerd er nog meer en diepgaander opleidingen in te volgen en in mei 2022 mijn eigen praktijk op te starten en uit te bouwen. Naast alle opleidingen en initiaties in die 29 jaar, heb ik in 2021 de opleiding tot "Access Bars Practitioner" met vrucht afgemaakt en volg ik sinds september 2022 de bachelor opleiding tot "Energetisch Malvatherapeut", waarvan alle kennis meteen bruikbaar is en mag toegepast worden in de praktijk. 

Access Bars is gericht op energetische punten op het hoofd en lichaam die via hand- & vingerzettingen de energetishe stroom in balans brengt en zo (trauma) blokkades opheft. Malvatherapie is gebaseerd op de energetische stroming in de aura's en chakra's die direct in verbinding staan met de energetische meridianen (waarop vb. accupunctuur en reflexologie (accupressuur, shiatzu) gebaseerd is) en waarop allemaal gewerkt wordt om verontreiniging, gaten, disbalans en blokkades hierin te reguleren. 

Dit alles wordt aangepakt via energetische behandelingen, gecombineerd met haptonomische massages om de gereguleerde energie goed te verdelen en laten stromen in het lichaam, wat als rustgevend en helend ervaren wordt in het verloop van de sessie. Dit helpt lichamelijke klachten weg te werken, trauma's te doorbreken, te helen van (oude) emotionele pijnen, mentale balans te (her)vinden en je weerbaarheid hierin te versterken en verhogen. In mijn praktijk wordt het principe gehanteerd dat "body and mind één zijn" en via de voorafgaande emoties worden lichamelijke klachten aangepakt en weggewerkt.

Fb pagina Life Power - Energetisch therapeut

Eveline Haine

Ik ben Eveline Haine, 41 jaar en mijn praktijk is gevestigd te Brugge. Na het volgen van studies in verschillende vakgebieden beschik ik over meerdere diploma's. In 2005 behaalde ik mijn eerste diploma van vertaler-tolk. Dat werd later gevolgd door een diploma van leraar en een paramedisch diploma van logopediste.

Het is mijn doel om andere mensen te helpen waar mogelijk. In 2012 kwam ik in contact met hypnose. Na het volgen van een officiële opleiding ben ik erkend als internationaal gecertificeerde hypnotherapeut. Dat diploma gaf me de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal masterclasses.

Ook als erkend BET-practitioner kan ik, al dan niet in combinatie met hypnose, veel klachten verlichten of oplossen.

Het onderbewustzijn beschikt over de unieke eigenschap om alle informatie, die via talloze kanalen dagelijks bij ons binnenkomt, te analyseren en van daaruit een gedrag of gewoonte te ontwikkelen. Hypnose is een wetenschappelijk onderbouwde manier om via aanvaardbare suggesties (en dus niet tegen iemands wil) veranderingen aan te brengen in dat gedrag en/of die gewoonte.

Veel dagelijkse ongemakken, denk maar aan chronische pijnen, angsten en fobieën, stress, slaapstoornissen, verslavingen,… kunnen door middel van hypnotherapie worden verholpen.

Hypnose is een doeltreffend en veilig instrument dat inwerkt op uw innerlijke kracht om zo uw doelen te bereiken en het beste in uzelf naar boven te halen.

https://www.hypnosepraktijkbrugge.be/

Jo Lernout

Jo Lernout (°1948) is een regent wiskunde en heeft een Vlerick Jr. MBA.

Het is nu meer dan 20 jaar na de implosie van het gewaardeerde "L&H" waar Jo Lernout en Pol Hauspie de absolute wereldtop waren op vlak van meertalige spraak- en taaltechnologie. L&H had in juni 2000 70 % van de wereldwijde markt voor die technologie in handen, meer dan 450 patenten, 7,000 werknemers waaronder 100-den top-specialisten en wetenschappers, en een beurswaarde op Nasdaq van meer dan 10 miljard US$. Het bedrijf ging failliet nadat de koers van het aandeel in elkaar donderde na aantijgingen van financiële fraude bij de rapportering van de inkomsten. Waarom het bedrijf, desondanks de waarde van de technologie toch ten onder ging werd door Jo Lernout nauwkeurig toegelicht in zijn het boek "aan de rand van de afgrond" in 2022.

Jo startte in maart 2022 een nieuw bedrijf op dat de TalkieDokie app ontwikkelt en op de markt brengt, voor online gamified learning van Engels als 2de taal. TalkieDokie wordt ontwikkeld in de Filipijnen, en van daaruit wereldwijd als gratis app verdeeld. In dit interactieve spel leren kinderen Engels spreken door opdrachtjes al spelend en in 3D omgeving en samen met avatars uit te voeren, en waarbij de meest recente spraaktechnologie gebruikt wordt..

Jo Lernout geeft geregeld voordrachten met als titel: "Verleden en toekomst" en gaat in het bijzonder over opleiding in de toekomst en over AI in het algemeen. Hoe zullen onze kleinkinderen studeren? Wat met levenslang leren?

Perla Van Belle

Ik ben Perla Van Belle, 45 en enthousiaste dog mom.

Ik zou mezelf omschrijven als multipassionate solopreneur, coach en trainer.

Als empowerment coach (individuele en relationele empowerment) werk ik samen met jou aan oplossingen en resultaten. Als facilitator gids ik jou naar antwoorden en de juiste stappen voor jezelf, je relaties en/of jouw business. Ik coach zowel solopreneurs, KMO's als particulieren.

Ik spreek daarnaast ontzettend graag voor een groep. Ik ben een teacher en trainer in hart en nieren. Kennis delen en overbrengen op een praktische manier. Mensen helpen bewust worden, inspireren, aspireren en motiveren zijn mijn drijfveren. Communicatie, visie en daadkracht mijn tools. In dit seminar geef ik empowering tools mee voor jezelf en/of jouw business.

Mijn vrije tijd breng ik door in de natuur met mijn honden. Ik lees graag non-fictie boeken over persoonlijke groei, hou van films, gezond lekker eten, positieve mensen en rust en stilte. Ik kan veel doen in korte tijd en vrijheid is ontzettend belangrijk voor mij.

https://www.perlavanbelle.be/

Damien Sobry

Ik ben Damien Sobry, 45 jaar jong, vader van 2 fantastische kids en onderneem passioneel vanuit mijn hart en ziel.

Als coach werk ik voornamelijk met ondernemers die het beste uit zowel zichzelf als hun bedrijf willen halen en daardoor hun levenskwaliteit maximaal optimaliseren.

Als public speaker inspireer ik graag mijn publiek vanuit eigen ervaringen op een spontane, soms emotionele maar voornamelijk luchtige manier.

Het is mijn missie om andere mensen te begeleiden in hun proces van bewustwording om zo volledig in hun eigen kracht te komen staan, die te kanaliseren en daarmee impact te maken. Angst en twijfel omzetten in enthousiasme en krachtdadige acties die leiden tot resultaten die je voordien voor onmogelijk hield.

Mijn passie is persoonlijke groei en het leven van binnen naar buiten aan de hand van onze 6 mentale spieren. Voelen en denken als harmonieuze combinatie.

Hoogsensitiviteit is mijn superkracht, die ik inzet om in een diepe verbinding met mijn klanten te gaan en samen met hen hun diepste verlangens naar boven te brengen en deze in de wereld te zetten.

"Dare to dream BIG, listen to your heart, follow your intuïtion and live your dreams."

 https://www.damiensobry.be